Meubilair voor de Ford Transit Custom (vanaf 2012)

Prijzen

Compleet interieur ZELF INBOUWEN PAKKET

Interieur zoals afgebeeld, echter geleverd zonder inbouwapparatuur, techniek en zit/slaapbank kussens. Meubels zijn in elkaar gezet en afgewerkt maar nog niet gelakt. Inclusief laadvloer.  Inclusief montage instructies en bestellijst t.b.v. benodigde techniek en apparatuur.

Leverbaar voor L1 bussen vanaf 2012.
Meerprijs voor L2 bussen op aanvraag.

Prijs €14.995 inclusief BTW
 

Uw bus omgebouwd naar compacte buscamper

Interieur: compleet ingebouwd, inclusief inbouwapparatuur en techniek.  Afgewerkt en gelakt. Met zit/slaapbank kussens (leverbaar in verschillende dessins en kleuren).

Inclusief: VICTRON 90 AH AGM accu + elektra | Thetford Topline tweepits gascomfort | 1-pits portabel gascomfort | 24V oven | RVS spoelbak met kraan |  Compressor koelkast 50L/12V | Schoon,- en vuilwatertank 

Exterieur: slaap/hefdak, drie extra ramen (meer ramen zijn optioneel). Inclusief laadvloer.

Leverbaar voor L1 bussen vanaf 2012. 
Meerprijs voor L2 bussen op aanvraag.

Prijs €29.995 inclusief BTW

Compacte buscamper bouwen of laten bouwen?

U koopt zelf een geschikte bus welke voldoet aan uw wensen en eisen t.a.v. bouwjaar, kleur, uitvoering, kilometerstand, conditie en opties. U kunt de bouw van uw camper daarna aan ons overlaten. Wij hebben doorgaans slechts één maand nodig om een bus om te bouwen naar compacte camper op basis van een Ford Transit Custom (L1 of L2 versie). 

U overweegt een compacte buscamper te (laten) bouwen op basis van een Ford Transit Custom? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij brengen daarna een vrijblijvende offerte uit, gebaseerd op uw specifieke wensen.