Meubilair voor de Ford Transit Custom (vanaf 2012)

Over ons

Camper-interieur.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de markt van de compacte buscamper. En dan met name de bouw van buscampers op basis van de hiervoor uitermate geschikte en populaire Ford Transit Custom (modeljaar vanaf 2012).

We maken enkel gebruik van duurzame materialen. Zo zijn alle meubels gemaakt van berkenhout (berkenplex). We gebruiken geen drijfgas houdende materialen, lijmen of kitten. En zo min mogelijk of liever helemaal geen kunststoffen in ons interieur. 

Naast het ontwerpen en bouwen van camper-interieurs, plaatsen wij deze ook voor u in uw bus. Compleet voorzien van alle benodigde voorzieningen en techniek. Uiteraard met in achtneming van alle geldende regels en eisen op het gebied van veiligheid, zoals voor elektra en gas. 

Heeft u (nog) geen bus?
Wij kijken en denken graag met u mee m.b.t. de aankoop van een geschikte bus voor uw buscamper. In de basis geldt altijd dat u zélf zorgdraagt voor de aanschaf van een bus. Vanaf dat moment kunnen wij voor u aan de slag.

Heeft u speciale wensen? Ook dit is bespreekbaar. Onze vakkundige medewerkers zijn niet alleen nette bouwers maar ook techneuten pur sang. Problemen lossen we direct op, wonderen duren iets langer!

Hebben we uw interesse gewekt?
We beschikken over een volledig ingerichte demobus. Hier kunt u ons interieur zien én uitproberen. Deze bus kunt u ook een lang weekend of weekje huren om dit te ervaren. Betaalde huur wordt in mindering gebracht op de rekening als u door ons een bus laten ombouwen tot compacte camper!

Wilt u ons interieur alvast bekijken? Bekijk de video 

Wilt u kennismaken?
U bent van harte welkom. Onze werkplaats is gevestigd in Heerhugowaard (NH). N
eemt u wel vooraf contact met ons voor een afspraak. Dan maken we tijd voor u vrij.

Met vriendelijke groet, 
Camper-interieur.nl

Jos Baltus (sales) 
+31 (0)6 51097434