Meubilair voor de Ford Transit Custom (vanaf 2012)

FAQ

We richten ons op de ombouw van de Ford Transit Custom. Van bestelbus naar compacte camper. Trots als we zijn op ons huidige interieurontwerp; we zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo is er voor de lange versie bus, de L2, een aangepast ontwerp in de maak. Bezoek deze website regelmatig en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe producten!

De meubels worden vervaardigd van hoogwaardige A- kwaliteit berken multiplex. De meubels worden drie maal met een blanke, 2-componentenlak behandeld. Hierdoor ontstaat een keiharde toplaag waardoor de meubels tegen een stootje kunnen en voor intensief gebruik geschikt zijn.

Het interieur wordt geleverd inclusief 12cm dik, comfortabel én beklede zit/slaapkussens (matras). De basis set bestaat uit zes kussens (4x 65×65 cm en 2x 65×32 cm) in een standaardkleur en dessin. Kussens zijn echter leverbaar in talloze kleuren, dessins, materiaalsoorten en diktes. Deze zijn tegen een kleine meerprijs te bestellen.

We leveren het interieur compleet ingebouwd en afgewerkt af. 

Wij kunnen (kleine) aanpassingen voor u doen op onze huidige producten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het boren of zagen van een uitsparing voor een specifiek product  voor uw camper. 

Maatwerk opdrachten behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Onze ervaren en vakkundige medewerkers helpen u hier graag mee. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

U wilt uw huidige , of een nog aan te schaffen Ford Transit Custom laten voorzien van ons unieke interieur? Dat is ons specialisme! Desgewenst bouwen we ook een hef/slaapdak in, plaatsen we extra ramen, etc. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

U wilt een compleet ingerichte buscamper kopen, voorzien van ons unieke interieur? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Maar aangezien we geen autobedrijf of camperverkopers zijn, zitten hier wel enkele beperkingen aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

De levertijd van het interieur bedraagt doorgaans 4 tot 6 weken weken na ontvangst van uw (aan)betaling. Tenzij u specifieke wensen heeft of de levertijd van materialen langer op zich laat wachten. In dat gevallen stemmen we de levertijd vooraf met u af.

Opdrachten en betalingen: We vragen u altijd om een aanbetaling van 75% van het totaalbedrag te doen. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in productie genomen. De resterende 25% van het totaalbedrag betaalt u bij aflevering van uw buscamper (of de bestelde producten).

– U ontvangt van ons een BTW factuur met het totaalbedrag na afronding van de opdracht.
– 
De garantieperiode op onze producten bedraagt 24 maanden. Zie hiervoor de bepalingen in onze Algemene Voorwaarden op de website.

iDeal betaling:  u kunt bij ons  via iDeal betalen.