Meubilair voor de Ford Transit Custom (vanaf 2012)

Indeling

Makkelijk aan te passen interieur

Van zitten of werken naar relaxen. Van eten naar tv kijken. En daarna lekker slapen. En dat door middel van het in of uitklappen van de tafel en het verplaatsen van een paar kussens. Hoe eenvoudig kan het zijn? Ons unieke interieur maakt van uw bus een luxe camper, welke is voorzien van alle gemakken: 

 • Buiten koken: tweepits Thetford Topline 165 gascomfort
 • Binnen koken: op gascomfort of in de oven (standaard meegeleverd) of inductiekookplaat (optioneel, 230V/2000W/10A op wal/campingstroom)
 • Led verlichting
 • Veel bergruimte onder banken, in kasten en laden
 • Afsluitbare opbergruimte voor laptop/tablets
 • VICTRON 90AH AGM huishoudaccu + lader + elektrische installatie + BMV700 accumonitor
 • 250W DC-AC zuivere sinus omvormer 12V/230V
 • 230V wandcontactdozen + USB aansluitingen
 • Voldoet aan alle 2023 veiligheidsnormen (o.a. G607 gaskeuring)

Opties

 • LED SmartTV met WIFI/5G ontvangst 
 • Kleptent of bijzet tent 
 • Hef/slaapdak
 • Bed in hefdak
 • 2kW diesel standkachel 

Interieur

Koffie drinken

Wat is er gezelliger dan om samen aan tafel te zitten in deze vis-a-vis opstelling? Koffie met een verse croissant en een krantje.. Ziet u het al voor zich? Of gezellig samen een bordspelletje spelen! En als het buiten nét even te fris is kunt u ook met vier personen aan tafel. Deze is namelijk makkelijk uit te klappen. De bijgeleverde poot zorgt voor een stevig geheel.

Werken

Behoort u ook tot de groep mensen die vanaf elke plek ter wereld kan werken? Dan kunt u ook ‘thuiswerken’ vanaf uw kampeerplek! Laptop erop en aan de slag. Het interieur is voorzien van USB laadpunten en een meerdere 230V wandcontactdozen. Ook één direct onder de tafel, naast het afsluitbare vak voor uw kostbare laptop. 

Nu alleen nog vertrouwen op een beetje goede WiFi 🙂

 

Relaxen

Lekker languit op de bank. In deze relaxopstelling kan dit. Een kwestie van de tafel inklappen een paar kussens verplaatsen. Makkelijker kan het haast niet. Van kop tot teen biedt de loungebank in deze opstelling in de lengte ruim 180 cm. Het is ook mogelijk een ‘double lounge’ opstelling te maken, geschikt voor twee personen. Als optie is er een LED Smart TV met WIFI ontvanger bij te koop. Voor als u écht geen enkele wedstrijd wilt missen.

 

Slapen

Goed slapen begint bij een goed bed. Het bed is maar liefst 195cm lang en 130 cm breed. De zit/slaapmatrassen die wij bij ons interieur leveren zijn zeer comfortabel (12 cm dik) en van hoge kwaliteit. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur maar ook een goede nachtrust. De matrassen (koudschuim, HR45) zijn voorzien van een molton en stevige bekleding van duurzame kwaliteit. Optioneel is ook een opklapbaar bed in het hefdak leverbaar. 

Kenmerken

multiplex_plaat_3

A-kwaliteit materialen

We hebben als basismateriaal (hout) gekozen voor duurzaam, A-kwaliteit berken multiplex. Dat vertaalt zich in prachtig egaal hout, zonder knoesten en met een mooie tekening. Onze meubels worden in meerdere lagen afgelakt met hoogwaardige 2-componenten lak, wat resulteert in een keiharde toplaag. Dat maakt het interieur robuust en duurzaam.  Ook de gekozen apparatuur en elektrische onderdelen zijn van hoge kwaliteit. 

IMG-20230420-WA0007

Buiten én binnen koken

Kookt u ook het liefst buiten? Natuurlijk. Al dan niet onder beschutting van de optioneel verkrijgbare bijzet of kleptent. Om die reden hebben we de handige schuiflade, voorzien van een tweepits Thetford Topline gascomfort, bedacht. 

Maar als het weer écht niet meezit kunt u de maaltijd ook binnen bereiden op een compact gascomfort. We leveren er ook desgewenst, als extra optie, een fraaie 2000W inductiekookplaat bij. U heeft dan wel walstroom nodig. Oftewel.. een vaste 230V, minimaal 10A aansluiting op de camping of camperplaats. 

20230421_135432

Veiligheid boven alles

Boven de schuiflade met het tweepits gascomfort is ruimte voor de standaard type 907 gasfles (niet meegeleverd). Het compartiment is geheel gasdicht afgesloten (zgn. gasbun) en voorzien van een doorvoer naar buiten, conform de strenge eisen die hieraan gesteld worden in o.a. Duitsland (G607 gaskeuring, verplicht vanaf 2023). Voor alle ingebouwde techniek geldt  dat deze aan alle gestelde normen en veiligheidseisen voldoet. 

IMG-20230420-WA0001

Koelkast 50 liter 12V met Bluetooth

De Boo compressor 50L koelkast werkt superstil met <45dB en heeft een 3-traps batterijbeveiliging, zodat de batterijen nooit leeg raken. De koelkast is voorzien van: uitneembare lade, planken, flessenhouder, eiervak, aftapplug. De koelkast heeft een gebruiksvriendelijk digitaal paneel waarmee je de koelkast op de gewenste temperatuur kunt instellen. Ook kan de koelkast via Bluetooth met een smartphone bediend worden. Omdat de koelkast op 12V werkt blijft deze ook tijdens uw reis op temparatuur.